31 mar. 2012

Ziua pământului de sub unghii

Dacă nu aţi aflat ce zi de căcat e astăzi, vă spun eu. Să vă stric şi mai tare ziua. Să stric o zi de căcat. Este ziua de căcat a pământului de căcat. O adunătură de coaie-mici la cravată, au hotărât că dacă până şi femeia are o zi din an doar a ei, în care nu ai voie s-o baţi prea tare, de ce să nu aibă şi pământul una.
Iniţial nu voiam să  scriu azi despre asta, dar am întâlnit campania asta de căcat pe prea multe site-uri ca să mă pot abţine de la a-mi băga adânc pula în ea până la refuz.
În primul rând, cine crede că dacă-şi stinge toate luminile de prin casă şi nu se mai foloseşte de curentul electric timp de o oră salvează planeta, este ultima scursură, ultimul jeg de om ce merită o moarte lentă şi în chinuri. Să stai ca bufniţa pe întuneric o oră, ca ultimul neanderthalian, ca cel mai rupt în cur pământean de joasă speţă, având impresia că ai făcut un lucru bun pentru mediu. Au ales şi ei o oră...perfectă ca o pulă flască atunci când ai nevoie de ea. Exact atunci când încep filmele ălea mişto de la ProTv, ce le vezi a 2-a zi în reluare la Antena 1.
Cât de idiot flămând de fapte bune trebuie să fii ca să ai impresia că prostia asta va salva vreo ceva? Pula mea,nu sunt eu mare specialist în ecologie, dar ştiu că electricitatea nu poluează şi nici nu prea consumă resurse. De ce nu s-a propus ca pentru o oră, să se închidă toate fabricile şi nimeni să nu mai circule cu maşina. Chiar şi aşa...o oră pe an era nesemnificativă şi nu ar fi salvat nici un fir de iarbă, pe care mă voi pişa eu mai târziu când am să beau bere. Aş putea să-mi aprind luminile în toată casa, toate televizoarele, şi tot ce mai am eu de merge cu curent. Dar ar fi o altă zi obişnuită în care mi se ard siguranţele. Chiar dacă ţi-ai fi decuplat curentul o săptămână (chestie pe care o faci când pleci în concediu sau unde pula mea pleci tu o săptămână, dar de care nu te simţi mândru după, cum te simţi în ziua pământului, pentru că nu a hotărât nimeni că ajuț iplaneta dacă nu folosești curent atunci),nu ai fi ajutat pământul cu nimic. Este ca şi cum ai fi un fumător care 30 de ani a băgat 2 pachete pe zi...însă o zi din an fumezi cu o ţigară mai puţin.
Cel mai retardat gest mi s-a părut să stingi lumnia şi să ieşi cu lumânarea în stradă...lumânare care poluează oricum şi ea.
Şi eu iubesc şi respect natura, însă nu fac chestii cretine şi lipsite de sens ca să fiu mândru de mine şi să mă simt mai folositor ca om. Natura este ca să te bucuri şi să te foloseşti de ea, se poate proteja şi singură. Oricum, nu înţeleg de ce vă căcaţi aiurea pe voi cu atât ecologie, doar stați mai mult în casă şi probabil aţi văzut mai multă natură în poze şi la tv decât în realitate. Deci, sugeţi pula, ipocriţi cu nasul pe sus ce sunteţi.
Nu vreau să mănânc prea mult căcat pe tema asta, aţi prins voi ideea. Dacă-ţi stingi lumina o oră pe an în speranţa că vei salva ceva, sau vei împinge omenirea către o gândire cu bune intenţii pentru mediu eşti un om extrem de idiot şi meriţi să fii călcat de tramvai.
A rezistat pământul ăsta atâtea milioane de ani...nu crăpă el chiar acum şi chiar dacă ar crăpa, faptul că-ţi stingi tu lumina nu-l salvează, doar îți lasă ție impresia că ai făcut ceva.
Sunteți de căcat. Mi-e scârbă de voi. Sugeţi pula...etc.

19 comentarii:

  1. frumos limbaj :) dai dovada de cultura.

    RăspundețiȘtergere
  2. habar nu aveam de asa ceva...ai drepate...un mare rahat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Tipele care dau share pe facebook "omg , ora pamanutului , haideti sa salvam terra :X:X " ... dafuq ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. șefule,ai dreptate.cine dracu își mai aduce aminte și de ziua asta,și inutilă,și retardată.io una nici n-am auzit de așa ceva până azi..sau probabil oi fi auzit,dar nu mai țin minte.În concluzie,continuă să bagi puli.;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Puţifer a.k.a Bianca01.04.2012, 12:41

    Pe bune ? nici nu ştiam că există o zii a căcatului de pământ.
    Thanks, acum, încă un motiv în plus să stau cu curu'n sus la tv -_-

    RăspundețiȘtergere
  6. Toti tiriplicii astia care zic ca nu stiau ca exista ora asta, sunt niste neica nimeni care incearca sa se dea si ei interesanti. Se stie de ora asta a pamantului, se face chestia asta in fiecare an de prin 2007 incoa'. Ce-i nasol e ca nu se procedeaza cum trebuie.

    Cat despre articol, ideea e buna, alegerea cuvintelor nu mi se pare ok. Dar e liber fiecare sa scrie cum vrea. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce toată lumea zice mereu ceva de limbaj ? Ce legătură are asta cu cultura ?
    Ce proști sunteți, bă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu suntem prosti,dar limbajul neeadecvat nu este permis aici...deci.... :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce căcatul meu vă tot luaţi de limbaj? Am făcut cumva greşeli gramaticale? Vorbesc cum vrea pula mea pe blogul personal. Dacă nu-ţi convine dă-i close şi marş să-ţi fuţi mama până nu se face coadă.

    RăspundețiȘtergere
  10. BA RATATULE FUTUTI MORTI SI RANITII MATII,O SA AI LA TEME DE ARTICOL CAND O SA VIN EU VARA ASTA IN ORASUL VOSTRU DE SHOLDOVENI PROSTI,DE CE OARE MATA A SCOS ASEMENEA RAHAT PROST CA SI TINE?UN MISTER AL UNIVERSULUI.LA VARA MATA NU O SA MAI AIBA UN CACAT IN PLUS PE CAP PENTRU CA O SA VIN SI O SA TE SPANZUR SI BAG CUTITU IN TINE PAI FUTUTI MORTI MATI FUTUTI NEAMU PISAMAS PE SICRIUL MATI SUGI PULA FIRIAL DRAKU VIN SI TE OMOOROOR FUTTI MORTI MATI!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. DA AM PE MATA VREEAUU SA O FUT IN PIZDA O OBIECTIE?

    RăspundețiȘtergere
  12. IMI BAG PULA IN MATA WOODEN PIZD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu credeam c-o să fie cineva vreodată posibil care să fie mai enervant.îi plictisești pe oamenii ăștia până intră în comă,anonime.

      Ștergere
  13. Eu ce sa mai zic? Au stins luminile in plin concert Cargo la care ma aflam si eu. Normal ca le-am luat toti mortii-n pula.

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim..mă,io n-am nici o obiecție..poți să te duci de-acuma:))..da credeam și io că vrei o fată calumea,nu o femeie bătrână ca mama:))

    RăspundețiȘtergere
  15. ITI DAU TIE MUIE PAI FUTUTI MORTI SI CRISTOSII SI DUMNEZEI MATI MARSH BAGAMAIS PULA MMA PIS PE SICIRUL MATI DE BABA SMERMAAS PE TINE INGHITE MUIE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. n-am înțeles o iotă din tot ce-ai zis..mă întreb câte cote are omul ăsta(anonim)..cotele Dunării:))..ce-i în capul tău bă băiatule..dacă pot să-ți zic și-așa:))..de acest om(anonim) nu se lipește nimic,iau seama..ești sigur că n-ai căzut în cap azi dimineață?:D

      Ștergere
  16. Nu vreau sa par nesimtita, dar chiar ti-ai bagat pula in tot ce inseamna ecologie. Si in cazul de fata nu imi dau seama de ce te-ai simti nevoit sa vorbesti despre asta. Ora pamantului nu este o tampenie. Si, oricum, cei care sting lumina atunci au grija de planeta in fiecare zi, ora aceea fiind intr-un fel simbolica. Si nu iti fa tu griji, ca electrocasnicele si electronicele polueaza foarte mult. Chia mai mult decato biata lumanare in privinta careia nu ai dreptate, ea fiind complet nepoluanta. Si faza cu rezistatul planteti, s-ar putea sa te trezesti tu, intr-o zi, muritor de rand, ca planeta asta, care are miliarde de ani vechime si 7 miliarde de oameni care o populeaza, nu mai are resurse si oxigen ca sa ti le dea tie sa iti bagi tu pula in ele. Si poate atunci o sa realizezi ca Terra nu mai rezista...

    RăspundețiȘtergere

Despre sfântul Woodenpints